Urbanista@London játék

Urbanista@London játék

2014.04.04. 09:40

london eye.pngNick Hornby kultikussá vált regénye a Pop, csajok, satöbbi óta tudjuk, hogy meg kell lenni az adott helyzethez, hangulathoz passzoló 10 dalnak. Éppen ezért, most egy utazásra, pontosabban egy játékra invitálunk a London Eye-ra. Az utazás képzeletbeli, de a nyeremény annál kézzel foghatóbb lesz.

bg_banner_london13.jpg

A London szimbólumává vált kerék 40 perc  alatt pördül meg, ez idő alatt nagyjából 10 dalt lehet meghallgatni. Tehát állítsd össze a listát, mit is hallgatnál az óriáskeréken és nyerd meg vele az Urbanista@London 3.0 fülhallgatóját. 

A játék menete a következő:

1. Lájkold az Urbanista hivatalos magyar Facebook oldalát, ezt ide kattintva teheted meg.

2. Készíts egy 10 számból álló válogatást a Spotify-on és küldd el a válogatás linkjét az eyecandies.urbanista@gmail.com címre, 2014. április 11. (péntek) éjfélig

3. A beérkezett playlistekhez kapcsolódó linkeket és készítőjük nevét,  az esélyegyenlőség jegyében 2014. április 14-én (hétfőn), reggel 8 órakor egyszerre tesszük közzé a Facebook oldalunkon.

4. Az Urbanista London fülhallgatóját annak a válogatásnak készítője nyeri, aki a legtöbb lájkkal rendelkezik a szavazás lezárásának pillanatában, az általunk kitett link alatt.

5. A szavazás 2014. április 14-én, reggel 8 órakor indul és 2014. április 18-án éjfélkor zárul. 2014. április 19-én eredményt hirdetünk, a nyertest e-mailben is értesítjük. Az email címeddel és adataiddal nem élünk vissza, kizárólag a játék zavartalan lebonyolításához használjuk.

Tehát, játék indul! Április 11-ig (péntek éjfélig) várjuk a playlisted linkjét, az eyecandies.urbanista@gmail.com címre! Addig is - inspirációként - megosztjuk, mit hallgatna Németh Robi újságíró barátunk - a Heaven Street Seven  és a Pegazusok Nem Léteznek basszusgitárosa - a londoni óriáskeréken ülve. A válogatás meghallgatásához katt a képre!

urb_fb_spot_mar14-640x290.jpg

Legyél te is Urbanista! Csatlakozz Facebook közösségünkhöz. Itt.

A játékot az Urbanista kizárólagos hazai forgalmazója a Moving Red Kereskedelmi Kft. támogatja.

Kép: innen.

süti beállítások módosítása